Ga naar de inhoud

Duurzaam Gebouwd Congres

De vijfde editie van het Duurzaam Gebouwd Congres werd op 14 november 2013 georganiseerd, door de Provincie Utrecht en Kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Op die dag vormde De Rijtuigenloods in Amersfoort het podium voor gerenommeerde sprekers en interactieve workshops.

Duurzaam Flexibel comfort

Toekomstbestendig bouwen is volop in de belangstelling en wordt steeds meer omarmd door zowel opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers. Het streven naar een duurzaam gebouwde omgeving ontwikkelt zich daarbij van ‘nice-to-have’ tot een randvoorwaarde. Vanuit diverse invalshoeken is op hoog niveau belicht welke ontwikkelingen en mogelijkheden er zoal zijn. VBI ziet dit als een kernthema en was daarom medeorganisator van dit congres.

Inge Diepman heeft de rol van dagvoorzitter op zich genomen. Zij is bekend geworden door haar presentatie van het dagelijkse televisieprogramma B&W en radioluisteraars kennen Inge van programma’s op Radio 1, zoals Vroege Vogels. Zij zal met haar betrokkenheid, veelzijdigheid én humor kan zij het congres tot een topniveau.

Interactiviteit

Naast het hoogstaande plenaire deel konden bezoekers meedenken, onderling discussiëren en tot nieuwe inzichten komen tijdens de vele workshops die in het middagprogramma plaatsvonden. Een terugblik is beschikbaar op de website van dit event.

The floor is yours

VBI is voortdurend in gesprek over de thema’s van nu. Wilt u verder van gedachten wisselen over toekomstbestendig bouwen? Bel dan met Herre Elsenga.