Basis voor vernieuwing

VBI ontwikkelt en produceert het meest innovatieve en complete productaanbod van prefab vloersystemen. Industrieel maatwerk, afgestemd op alle voorkomende behoeftes in woon- en werkomgevingen. Voor nu maar ook voor later.

De bouw is in beweging en de toekomst verandert sneller dan ooit. Dit vraagt van partijen in de keten snelheid, visie en innovativiteit. Snelheid vanwege de snel toenemende vraag naar duurzame woon- en werkruimte. Visie door snel veranderende maatschappelijke ontwikkelingen zoals urbanisatie en vergrijzing. En innovatie omdat oplossingen die decennialang voldeden geen basis en garantie voor succes blijven.

VBI wil samen met alle partijen in de keten bouwen aan de toekomst. Dit doen we door niet alleen leverancier maar ook partner te zijn. Een voorwaarde voor geïntegreerde product- en procesontwikkeling. Samen denken we na hoe we datgene dat beter moet, ook beter kunnen maken. Zo komen we met elkaar tot het meest optimale resultaat.

We creëren met aannemers nieuwe oplossingen om veiliger en efficiënter te kunnen bouwen. We geven architecten, adviesbureaus en constructeurs de mogelijkheid om slimme, duurzame en gezonde gebouwen te ontwerpen en zo hun maatschappelijke impact te vergroten. En we bieden investeerders en ontwikkelaars daarmee de kans om hun investeringen beter en langer te laten renderen.

Zo biedt VBI alle partijen in de keten de ruimte om zich te blijven ontwikkelen. Zodat ze zich kunnen profileren door projecten te realiseren die voorsorteren op de behoeften en wensen van de eindgebruiker. Rekening houdend met eisen die deze tijd aan hen stelt maar ook met de dag van morgen. De vloer die klaar is voor de toekomst ontwikkelen we namelijk niet alleen. Het is een basis voor gemeenschappelijk succes. Een basis waar we letterlijk en figuurlijk samen op kunnen bouwen.

Neem contact met ons op

Herre Elsenga

Stuur mij een bericht

+31 (0)26 379 79 79

+31 (0)26 379 79 79

Bel voor een afspraak