Flexibel Comfort

De wereld om ons heen verandert continu, en daarmee ook onze werk-, woon- en leefomgeving. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de ontwikkeling en de functionaliteit van gebouwen. Kan je in een woning tot op hoge leeftijd blijven wonen, bijvoorbeeld? Wat als het nieuwe werken straks aan vernieuwing toe is? Hoe maak je van een kantoortuin dan weer een inspirerende werkplek? Is een ziekenhuis of verpleeghuis wel toegerust voor de zorgvragen van morgen?

Bij VBI zien we dat de mens de komende jaren meer comfort om zich heen verlangt en dat duurzaam bouwen, revitalisatie en herbestemming aan belang toeneemt. Het is een maatschappelijke opdracht die we als partners in de hele bouwkolom moeten oppakken. Met onze draagconstructies dragen we bij aan omgevingen voor wonen, zorgen, leren en werken die in de tijd steeds aan te passen zijn aan de wensen van de eindgebruiker. Flexibel comfort noemen we dat.

Flexibel comfort is meer dan een kreet. Het is een werkwijze en tegelijk een denkwijze om toekomstbestendig te bouwen. Het verpleeghuis van nu is het appartementencomplex van morgen en over 10 jaar is het wellicht een parkeergarage. Deze flexibiliteit wordt bepaald door de draagconstructie van een gebouw. De kennis over deze draagstructuren, daar zit de kracht van de mensen van VBI. Laat onze kennis werken voor de flexibiliteit van uw gebouw en onze producten en dienstverlening het comfort verhogen.

The floor is yours

VBI is voortdurend in gesprek over gebouwconcepten die de tand des tijds in alle opzichten kunnen weerstaan. Wilt u meepraten over Flexibel comfort? Bel dan met Annet Neugebauer.

Neem contact met ons op

Annet Neugebauer

Stuur mij een bericht

+31 (0)26 379 79 79

+31 (0)26 379 79 79

Bel voor een afspraak