Doe de Flexibel comfort scan

De Flexibel comfort scan laat zien of uw project functieverandering mogelijk maakt. De vijf factoren: vrij indeelbare ruimte, overspanningen, plafondhoogte, draagvermogen en de gevel.

Hoe flexibel is uw gebouw

Een lange levensduur, dat is de eerste eis van een duurzaam gebouw. Bruikbaar en functioneel over een lange tijd betekent dat het gebouw flexibel aanpasbaar is aan de eisen van de toekomst. U kunt nu eenvoudig zelf nagaan hoe het met de toekomstwaarde van uw gebouw is gesteld.

In de ‘Flexibel-comfort-scan’ is in een oogopslag te zien of een gebouw in de toekomst makkelijk aanpasbaar is. Aan de hand van vijf parameters is voor elk project te bepalen of het functievast is en met welke ingrepen in de draagconstructie gezorgd kan worden voor Flexibel comfort.

Maak slimme keuzes

Bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe gebouwen komt u automatisch voor keuzes te staan die een sterke invloed gaan hebben op de uiteindelijke gebruikswaarde van dit gebouw. Om u een beeld te geven van de mogelijkheden en de globale impact van keuzes heeft VBI voor u deze handige ‘app’ ontwikkeld.

The floor is yours

VBI is voortdurend in gesprek over de thema’s van nu. Wilt u verder van gedachten wisselen over duurzame gebruikswaarde? Bel dan met Annet Neugebauer.