Wat kunnen wij voor
je doen?

Als producent van innovatieve prefab vloersystemen biedt VBI industrieel maatwerk. Samen met aannemers, constructeurs, architecten en projectontwikkelaars werken wij dagelijks aan veiligere, slimmere en duurzamere oplossingen, waarmee kan worden geanticipeerd op snel veranderende vragen uit de markt.

Offerte aanvragen

Heb je een vraag over de mogellijkheden van de VBI-oplossingen? Of wil je een prijsindicatie? Stuur onze collega’s van het offerteteam een bericht, ze helpen je graag verder.

Contact opnemen

Administratie

Heb je een vraag over een factuur die je hebt ontvangen? Of heb je een andere administratieve vraag? Stuur een bericht naar onze administratieve collega’s, ze helpen je graag verder.

Contact opnemen

Media en pers

Heb je vragen over berichten, gebruik van logo’s of beeldmateriaal? Neem dan contact op met onze afdeling Communicatie.

Contact opnemen

Een andere vraag

Heb je een andere vraag, een opmerking of suggestie? Stuur een bericht naar ons serviceteam, ze weten de weg en helpen je graag verder.

Contact opnemen

Contactformulier

Als je contact met ons wil opnemen voor een project, sollicitatie of gewoon hallo te zeggen, vul dan dit contactformulier in. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hier zijn wij
gevestigd

Het hoofdkantoor van Consolis VBI is gevestigd in Huissen. Onze andere kantoren en productiefaciliteiten bevinden zich in verschillende regio’s door heel Nederland.

Consolis VBI (Hoofdvestiging)

Looveer 1
6851 AJ Huissen

T: +31 (0)26 379 79 79
E: vbi@vbi.nl
KvK nr. 09052377

Consolis VBI Productiefaciliteiten

Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd in:

– Drachten
– Eastermar
– Huissen
– Kampen
– Koudekerk aan den Rijn
– Weurt

Vbi Kaart
Vbi Kaart

Op zoek naar details over deze locaties?

VBI Locaties & Route