Welkom bij VBI.

Samenwerken en kennis delen met klanten, leveranciers, partners en collega’s vormt de basis van ons handelen. Met een team van geweldige VBI-specialisten bieden wij dagelijks industrieel maatwerk aan alle partijen in de woning- en utiliteitsbouw.
Door deze open benadering helpen we onze klanten op talloze manieren. Samen kunnen we daardoor sneller, slimmer, lichter en duurzamer bouwen.

Met aannemers creëren we nieuwe oplossingen om veiliger en efficiënter te¬ kunnen bouwen. Architecten, adviesbureaus en¬ constructeurs geven we de mogelijkheid om slimme, duurzame, betaalbare en gezonde gebouwen te ontwerpen en zo hun maatschappelijke impact te vergroten. En we bieden investeerders en ontwikkelaars daarmee de¬ kans om hun investeringen beter en langer te laten¬ renderen. Dit maakt VBI niet alleen leverancier maar ook een echte partner.

Als marktleider in kanaalplaatvloeren is VBI al tientallen jaren toonaangevend op het gebied van innovatieve prefab vloersystemen. Daarbij geloven we in verantwoordelijk leiderschap.

We zijn daarom vastbesloten om het voortouw te blijven nemen in de duurzame transformatie van onze sector. Onze fabrieken en industriële benadering van de bouw plaatsen ons immers in een unieke positie om de ecologische voetafdruk van onze industrie te verkleinen. Waardoor we meer uit minder kunnen halen. Altijd in nauwe en transparante samenwerking met klanten, leveranciers, en partners.

Wil je van gedachten wisselen over wat VBI voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent van harte welkom.