Over VBI

VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen.

Niet alleen in onze duurzame producten en productieprocessen maar ook in de creatie van duurzame woon- en werkomgevingen ligt de expertise van VBI.

Duurzaam

Een duurzaam gebouw is een gebouw dat steeds aangepast kan worden aan de behoefte van de mensen die er wonen of werken. Want alleen als een gebouw steeds in gebruik is, gaan we duurzaam om met de grondstoffen en energie die nodig waren bij de bouw.

De vereiste aanpasbaarheid wordt geborgd door een draagstructuur met zo min mogelijk dragende muren en kolommen en zo groot mogelijke vrij indeelbare vloeroppervlakte. Bouwen met grote vrije overspanningen is de meest doeltreffende wijze om duurzaamheid te creƫren. Deze grote overspanningen kunnen optimaal worden gerealiseerd met kanaalplaten.

Met onze draagconstructies dragen we bij aan omgevingen voor wonen, zorgen, leren en werken die in de tijd steeds aan te passen zijn aan de wensen van de eindgebruiker. Flexibel comfort noemen we dat.

Betrokken

Vanuit de businesscase van de opdrachtgevers denken de specialisten van VBI mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie helpen wij u om uw doelen te bereiken. Van architect tot aannemer en van woningcorporatie tot particulier.

Innovatief

Of het nu gaat om nieuwe oplossingen voor slimme draagconstructies, of nieuwe services waardoor beter, sneller en goedkoper gebouwd kan worden, VBI zoekt stelselmatig naar ruimte voor verbetering. Ook bij procesoptimalisatie en ketensamenwerking vervult VBI graag een nuttige rol. VBI heeft daardoor een ruime ervaring in het samen met haar partners ontwerpen en bouwen binnen nieuwe werkvormen zoals Lean en BIM.

Graag tot uw dienst

VBI is voortdurend in gesprek over hoe ze u optimaal kan ondersteunen. Wilt u van gedachten wisselen over wat VBI voor u kan betekenen? Bel Herre Elsenga.