Vbi Case Parkeergarage 1

Veilige en comfortabele parkeergarages

Van woontorens tot luchthavens, van winkelgebieden tot kantoorruimtes: comfortabele parkeergarages leveren een belangrijke bijdrage aan de populariteit en het rendement van een locatie. Hoe lichter, ruimtelijker, gezonder en veiliger parkeergarages zijn, hoe hoger het rendement. Voor de locatie, voor de gebruiker en voor de eigenaar.

Comfort voor gebruikers

Grote overspanningen dragen bij aan de veiligheid en esthetische kwaliteiten van een parkeergelegenheid. Licht kan ruim naar binnen vallen en ook kunstmatige verlichting verspreidt zich beter in open ruimtes. Dankzij de betonnen druklaag – met of zonder gekleurde coating – zijn vloeren en plafonds glad afgewerkt waardoor de verlichting ook rustig oogt, zonder schaduwvlakken. Door de gladde afwerking werken de luchttoevoer en ventilatie optimaal, zowel in open als gesloten parkeergarages. Dit draagt bij aan een gezonder klimaat en minimaal rijgeluid. Minder kolommen betekent ook meer parkeergemak en een betere benutting van de ruimte. De gebruiker voelt zich veiliger. Hij heeft meer overzicht, wat ook de kans op schade verkleint. Dat is niet alleen belangrijk voor de automobilist, maar ook voor exploitanten en eigenaren.

Snelle bouw

Ondergronds of bovengronds, kanaalplaatvloeren zijn geschikt voor elke locatie. Ze vereisen weinig materiaal dankzij optimale doorsnedes, zijn demontabel en geschikt voor hergebruik. Dankzij prefab-constructie en een hoge bouwsnelheid is elke parkeergarage met een geringe constructiehoogte en eenvoudige detaillering in korte tijd te realiseren. [Lees de volledige case]

Resultaat

  • Korte bouwtijd waardoor minder overlast en eerder rendement
  • Lage kostprijs per parkeerplaats
  • Grote vrije overspanningen waardoor meer overzicht
  • Effectiever verlichten en beluchten door vlakke plafonds

Neem contact met ons op

Frank van Dulkenraad

Stuur mij een bericht

+31 (0)26 379 79 79

+31 (0)26 379 79 79

Bel voor een afspraak

4 tot 6 keer per jaar Nieuws over VBI In je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en productontwikkelingen.

Meld je aan
voor onze nieuwsbrief

Systeemoplossingen voor elke situatie

Grondgebonden woningen
Appartementenbouw
Utiliteitsbouw