Webinar De Nieuwe Blauwdruk

Op donderdag 22 september delen we onze visie op standaardisatie en industrialisatie in de woningbouw via een gratis webinar. Praat u ook mee?

Het beperken van variatie die geen waarde toevoegt, zonder architectonische eenheidsworsten te produceren. Dat staat centraal in De Nieuwe Blauwdruk.

Standaardisatie en industrialisatie van de grondgebonden woning

We zijn van mening dat we verdere stappen kunnen zetten op het gebied van standaardisatie, industrialisatie en duurzaamheid, mét behoud van keuzes die echt waarde toevoegen voor de opdrachtgever en de bewoner. Kanaalplaten bieden daarvoor veel, vaak nog onbenutte kansen. Met heldere ontwerpadviezen en praktische oplossingen helpen wij u om in korte tijd veel nieuwe, duurzame woningen te realiseren, met behoud van een eigen identiteit.

Onze visie is ontwikkeld door in gesprek te gaan met public- en private partners zoals CB23, constructeurs, ontwikkelende bouwers en – last but not least – vooruitstrevende opdrachtgevers. Deze visie is samengevat in het visiedocument

Webinar De Nieuwe Blauwdruk

We zijn zeer benieuwd of ook ú de potentiële voordelen van De Nieuwe Blauwdruk herkent. Daarom organiseert VBI op donderdag 22 september om 11.00 uur een interessant en interactief webinar.

Wij nodigen iedereen die wil meepraten van harte uit.

Aanmelden en meer informatie webinar