VBI presenteert innovaties én visie op PREFAB

Industrialisatie, modulair bouwen, digitalisering en pre-fabricage (samen: prefab) zijn ontwikkelingen die centraal staan tijdens de tweede editie van PREFAB. De beurs vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober 2022 in Den Bosch. De entree is, bij vooraf inschrijven, gratis. Tijdens Prefab praten wij u graag over oplossingen die bijdragen aan sneller en betaalbaar bouwen.

Maak kennis met de VBI Integraalvloer

Onze jongste innovatie, de VBI Integraalvloer voor seriematige grondgebonden woningbouw, is ontwikkeld voor het snel realiseren van industriële nieuwbouwwoningen. Hierdoor worden bouw-, coördinatietijd en bouwkosten aanzienlijk gereduceerd.

De Nieuwe Blauwdruk

Het beperken van variatie die geen waarde toevoegt met behoud van uniciteit, staat centraal in De Nieuwe Blauwdruk, onze visie op standaardisatie en industrialisatie in woningbouw. Samen met partners ontwikkelde VBI deze visie met praktische oplossingen.

Laat u inspireren bij het VBI-seminar in Praktijktheater Slim Bouwen

Dagelijks om 11.15 uur verzorgt Dennis Duffels de kennissessie ‘Productintegratie en -standaardisatie als sleutel tot industrialisatie in de bouw’.

Een compacte en inspirerende sessie over hoe we de bouw kunnen versnellen met behoud van kwaliteit.

Zowel de VBI Integraalvloer als De Nieuwe Blauwdruk staan centraal in dit dagelijkse seminar. Standaardisatie en industrialisatie zijn noodzakelijk om versnelling én verduurzaming van

woningbouw mogelijk te maken. Mét behoud van keuzes die echt waarde toevoegen maar zonder architectonisch eenheidsworsten te produceren. Het beperken van onnodige variaties kan de bouw enorm versnellen. Tillen we dit naar prefab next level, dan is er nog meer snelheid en efficiency te behalen. Dennis Duffels wisselt graag met u van gedachten over de vaak nog onbenutte kansen en over de recente innovaties die ons hierbij gaan helpen.

PREFAB richt zich tot professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren. Registreer hier voor een gratis toegangskaart en ga met ons in gesprek op onze stand, Hal 1 stand B058.