Terugblik: Succesvolle en interessante BouwBeurs 2023

De BouwBeurs 2023, met als thema ‘Samen bouwen aan de toekomst’ (maandag 6 t/m vrijdag 10 februari 2023) ligt alweer ruim een maand achter ons. Vol trots kijken we terug op een bijzonder geslaagde beurs. We hebben veel enthousiaste professionals mogen ontvangen bij onze stand. Relaties gesproken en nieuwe contacten opgedaan binnen de bouwbranche en waardevolle nieuwe kennis opgedaan.
Op onze beursstand besteedden we deze editie onder andere aandacht aan het samen sneller, lichter, slimmer en groener bouwen.

Samen groener bouwen, introductie Green Spine Line®

Ons moederbedrijf Consolis heeft duurzaamheid voor alle bedrijven binnen de groep op haar strategische agenda staan. Consolis onderzoekt én ontwikkelt voortdurend initiatieven die gericht zijn op het maximaliseren van de lange termijn voordelen van geprefabriceerde betonoplossingen voor een circulaire economie. Daarom introduceerde Consolis in 2022 een prestigieus concept, de Green Spine Line ®.

Een waardevol label voor de meest duurzame prefab betonproducten binnen onze internationale groep aan bedrijven. Hier liggen wel ambitieuze maatstaven aan ten grondslag. Zo moet het product tenminste een 15% lagere CO2 uitstoot hebben vergeleken met de standaarden in de lokale prefab industrie. Bovendien moet het product ook een significante aandeel en impact hebben op het duurzame gebouwontwerp. De VBI Kanaalplaatvloer Groen voldoet ruimschoots aan deze criteria en is zijn tijd daarmee ver vooruit.

Na de Coronajaren was het extra fijn om elkaar niet alleen telefonisch te spreken en orders te verwerken, maar ook even face-to-face te spreken over hoe de zaken gaan en elkaar een hand te geven. Bedankt voor uw bezoek aan onze stand op de BouwBeurs 2023!

Om een beeld te geven van de Bouwbeurs en onze stand, maakten we deze aftermovie!