Geen fysiek event Building Holland in 2020

Het beursevent Building Holland dat gepland stond op 24 t/m 26 maart 2020 in RAI Amsterdam werd eerder door de beursorganisatie verplaatst naar eind oktober vanwege de groeiende onzekerheid omtrent de verspreiding van het coronavirus. Na inventarisatie onder haar partners heeft de beursdirectie nu besloten om in 2020 helemaal af te zien van het organiseren van een fysieke beurs.  

Dennis Duffels, Hoofd Marketing & Sales: “vanzelfsprekend hadden wij, net als de beursorganisatie Easyfairs, uitgekeken naar dit event. Gezien de huidige zorgen over de ontwikkelingen van het coronavirus en de actuele overheidsrichtlijnen moeten helaas dit soort moeilijke beslissingen worden genomen.“

KetenKracht Event Duurzaamheid digitaal?

In 2019 is een succesvolle start gemaakt met de lancering door VBI van het platform KetenKracht waarin toonaangevende partijen initiatieven te ontplooien die de bouwkolom versterken, versnellen en vernieuwen.

Voornemen was om tijdens de beurs BuildingHolland ook dit platform in een extra event te laten samenkomen en met elkaar aan de slag te gaan rondom het thema ‘duurzaamheid’. We bekijken of die sessie wellicht in een digitale vorm doorgang kan vinden.

Afgelopen juni hebben we een dergelijk format ook toegepast in een verdiepende sessie over ‘innovatie’. Live heeft natuurlijk voordelen maar gebleken is dat er digitaal ook veel waardevols te delen is. Bekijk hier de terugblik.

 

We maken ons alvast klaar voor Building Holland 2021 wat gepland staat op 30 maart t/m 1 april in de RAI Amsterdam.