Terugblik-KetenKracht Online Event: Innovatie

VBI introduceerde het discussieplatform KetenKracht met als doel om de samenwerking en efficiëntie in de bouwsector te verbeteren. In een reeks KetenKrachtsessies gaan verschillende bouwpartijen met elkaar in gesprek over actuele onderwerpen. Belangrijke pijlers zijn planning & logistiek, innovatie, digitalisering en duurzaamheid.

Tijdens de KetenKracht bijeenkomst van 9 juli vorig jaar stonden we al uitgebreid stil bij de theorie en de kracht van innovatie. Na die ‘aftrap’ volgden nog een tweetal brainstormsessies.

In vervolg daarop is afgelopen 30 juni 2020 door Marie Emma Vigeveno Online een interactieve workshop gegeven waarin ze 7 basisprincipes aanreikte om slim te innoveren .

Interactie tijdens webinar

Meer dan 40 professionals uit de bouw volgden het event vanaf hun (thuis)werkplek. Frans Reichardt, inmiddels het vaste gezicht van de KetenKracht events monitorde de binnengekomen chatberichten en zorgde voor een goede wisselwerking met keynote speaker Marie Emma Vigeveno. Door korte brainstormsessies in te plannen op het platform Humby, een early stage start-up, werd het voor de deelnemers toch mogelijk elkaar even virtueel te ontmoeten en van gedachten te wisselen.

Bekijk de compilatie.

Wil u de workshop integraal terugzien (45 minuten) gebruik dan de hyperlink hiernaast.

In de startblokken

Het volgende KetenKracht event staat in het teken van Duurzaamheid en vindt plaats op 27 oktober tijdens Building Holland. Kijk voor meer informatie op www.ketenkrachtevents.nl