VBI Platinum standhouder op Building Holland

Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. De beurs Building Holland is daarbij faciliterend.

Van 17 t/m 19 april is VBI dan ook te vinden op Building Holland in de RAI Amsterdam. In hal 11 laten wij op 80 m² onze visie op het gebied van prefab bouwen zien en maken deze concreet door het tonen van innovatieve oplossingen. Centraal staan hierbij de thema’s binnenstedelijke hoogbouw en circulair bouwen.

Virtual Reality experience hoogbouw

Snel bouwen tot grote hoogte vraagt om industriële oplossingen. Zeker wanneer dat bouwen ook nog eens in binnenstedelijk gebied moet gebeuren. Een mini VR experience brengt de bezoeker aan onze stand tot grote hoogte en toont onze innovaties tot in detail zonder dat daar een bouwplaats aan te pas hoeft te komen.

Circulair bouwen

VBI zorgt met GreenScore, het CSC label en secundaire grondstoffen voor hogere waarderingen in BREEAM en GPR. Door remontabel te bouwen en rekening te houden met toekomstig gebruik en/of sloop zorgen we samen voor en duurzame gebouwvoorraad.

Building Holland is hèt netwerkevent voor architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers. Registreer je hier voor een gratis toegangskaart en ga met ons in gesprek op onze stand, Hal 11 stand 060.