VBI onderweg naar klimaatneutraal

Het verminderen van de klimaatimpact is een van de belangrijkste uitdagingen waar wij en de hele bouwindustrie voor staan. Tegelijkertijd neemt de marktvraag naar duurzame producten radicaal toe. VBI, een onderdeel van Consolis, is vastbesloten om het voortouw te blijven nemen in de duurzame transformatie van onze sector. Met als doel om in 2050, of zoveel eerder als mogelijk, klimaatneutraal te zijn!

Prefab betonproducten hebben de toekomst vanwege de vele voordelen: flexibel, veelzijdig, kosteneffectief en een extreem lange levensduur.

We maken nu grote stappen in het verminderen van de klimaatimpact van onze producten. En we doen dit door een holistische benadering. Met o.a. receptoptimalisatie, slim ontwerpen, industriële productie, hergebruik van elementen en recycling van retourgenomen materiaal. Daarbij werken we nadrukkelijk in strategische partnerships, samen met onze klanten, de industrie en wetenschappelijke instituten.

Brochure VBI Onderweg naar klimaatneutraal

Hoe ziet VBI duurzaamheid en circulariteit? En hoe gaan we daarmee om? Wat zijn onze antwoorden op de duurzame uitdagingen van vandaag en morgen? Dat delen we graag in deze uitgave van ‘VBI onderweg naar klimaatneutraal’.

Download de brochure

Wilt u verder praten? Of misschien heeft u nog vragen?

VBI wil ook met u in gesprek over onze visie op duurzaamheid. Bel ons of stuur een mail naar uw vaste aanspreekpunt bij VBI.