VBI komt in actie voor Stichting Loes

Op 13 september jl. werd er volop gesport tijdens de 2e editie van de VBI Sponsoractie voor het goede doel. Onder leiding van vier teamcaptains kon je wandelen, fietsen, hardlopen of wielrennen, voor ieder wat wils dus!

De sponsoractie is een initiatief van de werkgroep Duurzame Inzetbaarheid. Maarten Swinkels, lid van de werkgroep: “In de sponsoractie komen twee belangrijke pijlers samen, we zijn gezamenlijk bezig met vitaliteit en gezondheid en verbinden er een maatschappelijk doel aan. ”

Het goede doel

Na de succesvolle actie voor de Voedselbank Arnhem-Noord van vorig jaar was het goede doel van dit jaar Stichting Loes.“De medewerkers van VBI hebben een longlist gemaakt van lokale goede doelen waaruit we een keuze maken. De directie stelt per medewerker een bedrag ter beschikking en doet zelf ook actief mee. Aldus Swinkels.”

Veiligheid

Om ervoor te zorgen dat de sponsoractie veilig verliep stonden er twee EHBO medewerkers en een bezemwagen standby. Beide hoefden echter niet in actie te komen.  Aan het einde van de middag werd er bij Beachclub Buiten! aan twee medewerkers van Stichting Loes een cheque overhandigd van € 1000,-.

Over Stichting Loes

Stichting Loes vervult wensen voor jonge mensen die het verdienen; dat kan zijn omdat ze ziek zijn geweest of altijd ziek zullen zijn. Tegenslagen hebben gekend, in een moeilijke tijd zitten of een droom hebben maar deze om bepaalde redenen niet kunnen waarmaken. Aan jonge mensen, die meer dan wie ook, een steuntje in de rug verdienen.