VBI introduceert Ketenkracht

Veel zaken vragen om oplossingen die we in ons eentje niet kunnen realiseren. Zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van planningen en beschikbare capaciteit binnen onze keten. Maar ook bij innovatietrajecten waar werkprocessen en producten van meerder partijen bij elkaar komen zullen we moeten samenwerken. Zodat we allemaal met onze eigen kracht, kennis en ondernemerschap een bijdrage kunnen leveren.

Daarom komt VBI met een nieuw servicemodel en plaatsen wij gezamenlijke innovatie met onze partners hoog op de agenda.

Nieuw Servicemodel

De bouwsector zit sterk in de lift waardoor de vraag naar mensen, materieel en bouwproducten blijft stijgen. Velen van ons staan dan ook voor grote uitdagingen op het gebied van productie en logistiek terwijl we merken dat de faalkosten aanzienlijk zijn. Ook VBI ervaart de stijgende vraag naar bouwproducten en staat dagelijks voor grote uitdagingen op het gebied van capaciteit en logistiek.

Om onze maximale capaciteit te kunnen aanwenden én tegelijkertijd leverbetrouwbaarheid te kunnen waarborgen is VBI gebonden aan een strakke planning. Wanneer projecten in een later stadium tóch verschuiven, heeft dat ook weer gevolgen voor toezeggingen die wij aan andere afnemers hebben gedaan. Met ons nieuwe servicemodel, waarvan we inmiddels alle betrokken partijen op de hoogte hebben gebracht, hopen we het domino-effect dat door verschuivingen ontstaat in de bouwketen terug te dringen.

Wilt u reageren of heeft u vragen over het nieuwe Servicemodel,  stuurt u dan een mail aan vbi@vbi.nl of aan uw vaste contactpersoon bij VBI.

Ketenkracht

Ketenkracht gaat verder dan alleen samenwerken. Minstens zo belangrijk is dat we samen met onze partners willen blijven innoveren. Door meer en beter naar elkaar te luisteren en elkaars kennis en kracht te benutten, stoppen we samen energie in de zaken die echt waarde toevoegen. Daarom kunt u nieuwe initiatieven van ons verwachten die niet alleen onze samenwerking verbeteren maar waarmee we gezamenlijk échte stappen kunnen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming. Onze Innovatiepanels, waar wij met marktpartijen richting en invulling geven aan productontwikkeling, staan open voor uw inbreng. Samen werken we aan de veranderende bouwwereld van morgen.

Na de bouwvak volgt meer informatie over Ketenkracht.

Wilt u nu al meer weten over Ketenkracht. stuurt u dan een mail aan vbi@vbi.nl of aan uw vaste contactpersoon bij VBI.