Ga naar de inhoud

Terugblik BouwBeurs 2017

Van 6 tot en met 10 februari stond de Jaarbeurs weer in het teken van de BouwBeurs. Met bijna 75.000 bezoekers leek heel bouwend Nederland te zijn uitgelopen om zich in Utrecht te laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector.

In het VBI innovatiecafé toonden onze specialisten maar liefst vijf innovaties waarmee bouwend Nederland efficiënter en/of duurzamer kan bouwen. Één van de hoofdrollen was weggelegd voor ons kant-en-klaar trapgat in de vorm van een stamtafel waardoor de innovatie meteen tastbaar was. Ook onze animatie in samenwerking met Shöck trok de aandacht, demontabele, prefab balkons, droog gemonteerd zonder onderstempeling waren nog niet eerder zo dichtbij!

Video ‘Terugblik’

Bent u benieuwd of u zichzelf terug ziet in onze korte terugblik of wilt u weten wat u precies gemist hebt? Bekijk dan hier onze sfeerimpressie in en om de VBI-stand!

Meer weten?

Wilt u van gedachten wisselen over de voordelen van de getoonde innovaties? Of wilt u meepraten over oplossingen voor andere zaken waar u tegenaan loopt? Bel met Dennis Duffels.