Praat mee over samenwerking en opschaling in de keten

Op 30 november om 11.00 uur gaan we live. Samen met Eisma Bouwmedia organiseren we het gratis webinar ‘Samenwerking; de nieuwe standaard bij industrialisatie’. Praat u ook mee?

De bouwsector kan een enorme innovatieslag maken door projecten seriematiger aan te pakken en project overstijgend samen te werken. Met samenwerking en opschaling kom je verder. De huidige bouwtraditie lijkt hier echter niet op ingericht. Het is daarom tijd voor verandering.

VBI heeft haar visie samengevat in De Nieuwe Blauwdruk voor Grondgebonden Woningen. De variatie in plattegronden van Nederlandse nieuwbouwwoningen is gering; indelingen lijken vaak sterk op elkaar. Een subtiel verschil biedt weinig toegevoegde waarde voor de bewoner, maar maakt efficiencyslagen onmogelijk. Standaardisatie van de lay-out met prefab vloeren helpt om in korte tijd veel nieuwe woningen te realiseren.

Op 30 november delen Peter Musters (VBI), Evert-Jan Lemson (BDC Architecten) en Rob Jans (KlokGroep) hun visie op samenwerking in de bouw.

———— Webinar is inmiddels gehouden —————————

Het webinar was middels een livestream te volgen.
De opname is nu terug te kijken.

Het webinar terugkijken? <<klik hier>>