Ga naar de inhoud

Platform voor het Nieuwe Bouwen

De Amsterdamse RAI organiseert in samenwerking met Duurzaam Gebouwd Building Holland 2014 op 6, 7 en 8 mei. De organisatie ziet de beurs als het platform voor het Nieuwe Bouwen. Deze term houdt voor VBI in dat partijen niet alleen samen moeten nadenken over de toekomst van de bouwbranche maar ook streven naar verbeterde samenwerkingsvormen. Door met elkaar in dialoog te treden, krijgen we het daadwerkelijke vraagstuk van het Nieuwe Bouwen naar boven. En kunnen we duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen ontwikkelen die bestand zijn tegen een veranderende maatschappij.

*Building Holland is inmiddels afgelopen; via ons twitterkanaal kunt u een videoverslag van de ronde tafelsessie bekijken.*

 

Thema-activiteiten

Met het thema van de beurs voor ogen, is ook VBI aanwezig. Het Nieuwe Bouwen uit zich bij VBI onder andere in de ronde tafelgesprekken die maandelijks georganiseerd worden. Door met allerlei marktpartijen te discussiëren over de toekomst van de bouw, dragen we bij aan de ontwikkeling van toekomstbestendige woon- en werkomgevingen. Op 7 mei vindt opnieuw een ronde tafelgesprek plaats, op de beursvloer. Deze editie wordt gerealiseerd in samenwerking met Duurzaam Gebouwd. Daarnaast organiseert VBI samen met INNAX een workshop speciaal voor woningcorporaties. Aan de hand van thema’s als betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit dagen we elkaar in een interactief programma uit om na te denken over de toekomst van het Nieuwe Bouwen. In het programma van Building Holland zijn ook korte Market Vision presentaties opgenomen. Namens VBI spreken Dennis Duffels en Martin Koppenhol over de visie van VBI op de ontwikkelingen in de bouwbranche.

Bezoek Building Holland

VBI bouwt al jaren mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Vanuit de business case van de opdrachtgevers denken onze specialisten mee en bieden heldere oplossingen. Door service, innoverend vermogen en intelligente industrialisatie maakt VBI het mogelijk dat partners hun doelen bereiken. We nodigen u graag uit voor Building Holland 2014 om met u in gesprek te gaan. Voor meer informatie, stuur een mail naar Dennis Duffels of volg ons op twitter via @flexibelcomfort.