Ga naar de inhoud

Oplossing voor kant-en-klaar trapgat

Het maken van een trapgatafwerking is een complexe klus waarbij meerdere disciplines nodig zijn om het karwei te klaren. Hegeman Bouwgroep zocht al langer naar een oplossing om met minder handen, in één keer goed en op een veilige manier een trapgat te kunnen realiseren.

Samen met ons zusterbedrijf Leenstra (specialist op het gebied van staalbewerking) wordt op dit moment een kant-en-klare industriële oplossing uitgewerkt. Het prototype betreft een gepoedercoat, stalen frame dat aan één stuk wordt geleverd en geplaatst. Deze werkwijze maakt ook dat handelingen achteraf door een timmerman en schilder overbodig worden en biedt tevens direct bekisting voor de dekvloer. Dit verhoogt de productiviteit en verkort de doorlooptijd van de woning.

Onlangs werd de eerste trapgatoplossing door Hegeman Bouwgroep daadwerkelijk in een project toegepast. De eerste test is succesvol verlopen. Komende tijd wordt de trapgatoplossing gezamelijk verder doorontwikkeld.

Meer weten?

Wilt u alvast van gedachten wisselen over de voordelen die deze kant en klare trapgatoplossing voor u kan betekenen? Of wilt u meepraten over oplossingen voor zaken waar u tegenaan loopt? Bel met Dennis Duffels.