Ga naar de inhoud

OpenBIM event 2014

Samen met andere OpenBIM promotors nemen wij deel aan ‘Het enige échte OpenBIM Event 2014’. Hierin laten we zien wat de kracht van samenwerken op basis van open standaarden inhoudt: betere ontwerpen, snellere doorlooptijden, heldere communicatie en optimaal inzicht en vermindering van kosten.

Samenwerking

OpenBIM is samenwerken met andere partijen zonder verplichting dezelfde software te gebruiken. Door middel van open standaarden kunnen pakketten onderling communiceren en werkt iedere partij met het voor hem/haar meest geschikte pakket. KUBUS, Construsoft, VBI, Data Design System, BINK software, SMART projects en Van Wijnen BV laten tijdens dit event zien hoe de samenwerking verloopt tussen de door hen geleverde pakketten en producten.

Kostenbesparing

De inzet van een OpenBIM gebaseerde workflow leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen in de ontwikkeling en het verbeteren van gebouwen.

Dinsdag 24 juni in Nieuwegein

Het OpenBIM Event 2014 vindt plaats in Beachclub Down Under in Nieuwegein. Vanaf 12.00 uur worden gasten ontvangen met belegde broodjes. Het programma start om 13.00 uur. Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Voor meer informatie / aanmelden, klik hier.