Met VBI in gesprek op Conceptenboulevard Live 2024

Conceptueel bouwen gaat uit van het principe dat door het hergebruiken van bewezen concepten bouwprojecten sneller, goedkoper, duurzamer en met een hogere kwaliteit gerealiseerd worden.

Nederland heeft een grote bouwopgave. Versnellen en verduurzamen zijn dan ook grote thema’s binnen de woningbouw. Conceptueel bouwen is daarbij een interessante methodiek. Conceptueel bouwen richt zich op het standaardiseren van bouwprocessen, materialen en ontwerpen.

Wanneer we bouwen steeds als uniek project benaderen, is dat niet alleen complex, maar ook prijsverhogend. Dat geldt voor grondgebonden woningen, maar ook voor appartementenbouw. Appartementen zijn een belangrijk onderdeel in de woningbouwopgave. Standaardisatie, industrialisatie en een conceptmatige benadering zijn wat VBI betreft ook van waarde voor de appartementenbouw. We gaan tijdens Conceptenboulevard Live graag met jou het gesprek aan over conceptuele appartementenbouw.

Samenwerken in de bouw

Samenwerking is in de bouw altijd relevant, maar bij conceptueel bouwen is het onlosmakelijk onderdeel van het succes. Samenwerking zorgt ervoor dat de kennis en ervaring van alle partijen optimaal wordt benut. Door vanaf het begin samen te werken, worden ontwerpfouten verminderd, de kosten beter beheerst en de bouwtijd verkort.

Bezoek ook de Conceptenboulevard Live op 14 maart

VBI is lid van Netwerk Conceptueel Bouwen en ook die dag aanwezig.

Ben jij ook lid van Netwerk Conceptueel Bouwen? Dan zien wij elkaar hopelijk op 14 maart bij de BAM Homestudios in Utrecht? Voor meer informatie en tickets (alleen voor leden):

Conceptenboulevard LIVE | NCB (conceptueelbouwen.nl)

Neem contact met ons op

Dennis Duffels

Stuur mij een bericht

+31 (0)26 379 79 79

+31 (0)26 379 79 79

Bel voor een afspraak

4 tot 6 keer per jaar Nieuws over VBI In je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en productontwikkelingen.

Meld je aan
voor onze nieuwsbrief