Extra aandacht voor veiligheid tijdens VBI veiligheidsweek

Veiligheid staat bij VBI en haar internationale moederorganisatie CONSOLIS al jaren centraal. Iedere dag. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om hier soms specifiek bij stil te staan. Bewust kijken naar hoe het nóg beter kan. Daarom organiseert VBI van 11 tot en met 14 oktober 2021 de VBI veiligheidsweek.

“Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Het is de verantwoordelijkheid van iedereen binnen VBI, op de vloer en in het MT, om deze risico’s te minimaliseren. Dat begint met bewustwording. Daar werken we continu aan. Tegelijkertijd verdient dit belangrijke thema eens per jaar ook extra aandacht. Daarom organiseren we de VBI Veiligheidsweek,” aldus Eduard van der Meer, algemeen directeur VBI.

Op het programma

In oktober organiseert VBI in haar fabrieken en op het hoofdkantoor diverse activiteiten varierend van veiligheid op de bouwplaats tot duurzaamheid en cyber security. Zo krijgen de medewerkers de kans om de veiligheid, zowel op de werkvloer als digitaal, verder te verbeteren. Het belooft een interactieve en leerzame week te worden!