Ga naar de inhoud

Duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren

Daar draaide het om tijdens Ecobouw 2014 in Utrecht. Ecobouw maakt onderdeel uit van de Dutch Green Building week, georganiseerd door de Dutch Green Building Council waar VBI een van de founding partners van is. Tijdens deze editie van Ecobouw op 23, 24 en 25 september was VBI aanwezig om te spreken over Flexibel comfort en duurzaamheid.

Ecobouw is een kennisevent waar vakgenoten elkaar ontmoeten. Allerlei marktpartijen zijn aanwezig zoals architecten, projectontwikkelaars, investeerders, bouwers, adviseurs en woningcorporaties. Voor VBI is Ecobouw opnieuw een gelegenheid om met deze partijen in gesprek te zijn en met hen kennis uit te wisselen over duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren. Want daar heeft VBI een sterke visie op.

Flexibel comfort

Volgens VBI kunnen gebouwen zó ontworpen en gebouwd worden dat ze tientallen jaren zo niet honderd jaar meekunnen. Uitgangspunt daarvoor is Flexibel comfort. Hiermee bedoelt VBI dat een gebouw toekomstbestendig wordt ontworpen en vrij aanpasbaar blijft door bij het ontwerp in te spelen op de wensen en behoeften van toekomstige gebruikers. Wilt u met ons meepraten over duurzaam ontwerpen, bouwen en exploiteren? Ontmoet dan Dennis Duffels of Martin Kopenhol tijdens één van onze visie presentaties. Dennis Duffels spreekt op 23 september om 16.00 uur en Martin Koppenhol op 24 en 25 september om 14.00 uur op podium ‘Red’.

Toegangskaart Ecobouw

U kunt zich gratis aanmelden voor Ecobouw door naar de persoonlijke aanmeldpagina van VBI te gaan.