Don’t Walk By, Let’s Talk Safety

Bij VBI staat veiligheid op 1. Na de verschillende productielocaties organiseert ook het hoofdkantoor in Huissen dit jaar op 20 april weer een Veiligheidsdag. Een dag (bij)praten over veiligheid met een goed gevuld programma met alle afdelingen.

Risicobewustzijn

Bij onze moederorganisatie Consolis is de veiligheid en welzijn van onze medewerkers, partners, klanten en van iedereen die onze productielocaties bezoekt, topprioriteit. Het is nooit iets waar we zomaar aan voorbij lopen. Het is een onderwerp waar we ons continu bewust van zijn. En op 20 april nog een beetje extra! We werken proactief aan ons risicobewustzijn om incidenten te voorkomen.

We delen best practices en we zijn steeds bezig met het vergroten van de controle voor een veilige werkomgeving. Bij VBI noemen we dat het “don’t walk by”-principe. Het is een oproep aan iedereen om continu bewust én waakzaam te zijn. Voor je eigen veiligheid en die van anderen.

Bereikbaarheid

Omdat we op alle afdelingen op 20 april bezig zijn met veiligheid, zijn we deze dag minder bereikbaar dan u van ons gewend bent. We vertrouwen op uw begrip.