De onbekende kansen van hybride bouwconcepten

“Met hybride bouwen betreden we een nieuwe wereld van mogelijkheden. Geen compromissen maar juist gebruikmaken van de kracht van verschillende materialen”

Tijdens de beurs PREFAB, die van 10 t/m 12 oktober plaats vond in de Brabanthallen, verzorgde VBI dagelijks het seminar: De onbekende kansen van hybride bouwconcepten. Dennis Duffels (Hoofd Marketing VBI) nam de toehoorders mee in woningbouwconcepten met alle duurzame materiaalcombinaties. Door te bouwen met de beste prefab componenten verenig je ‘the best of all worlds’. Woningconcepten waarmee een maximale duurzaamheid- en comfortscore kan worden behaald.

Geen compromissen
Met hybride bouwen betreden we een nieuwe wereld van mogelijkheden. Geen compromissen maar juist gebruikmaken van de kracht van verschillende materialen. Vloerconcepten van VBI zijn niet alleen harmonieus te combineren met steenachtige- maar zeker ook met houten (biobased) wandsystemen. Tijdens het seminar toonde Duffels een aantal innovatieve en tegelijkertijd minimalistische bouwdetails die dit mogelijk maken.

VBI gelooft in compatibiliteit. De vloeren van VBI stellen je in staat om te bouwen met een minimale CO2-voetafdruk, terwijl ze naadloos samenwerken met andere duurzame materialen. Hybride bouwconcepten en prefab gaan daarbij heel goed samen en dat levert aanzienlijke voordelen op. Zoals een verbeterde veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid en bovenal, wooncomfort.

Wil je meer weten over hybride bouwen? Neem contact op met Dennis Duffels.

Neem contact met ons op

Dennis Duffels

Stuur mij een bericht

+31 (0)26 379 79 79

+31 (0)26 379 79 79

Bel voor een afspraak

4 tot 6 keer per jaar Nieuws over VBI In je mailbox?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en productontwikkelingen.

Meld je aan
voor onze nieuwsbrief

Systeemoplossingen voor elke situatie

Grondgebonden woningen
Appertementenbouw
Utiliteitsbouw