Ga naar de inhoud

Building Holland 2017

———————————————————

Editie 2017 van Building Holland is inmiddels afgelopen. Wij danken alle aanwezigen voor het delen van kennis en ervaring op onze stand en rondom het lezingenprogramma.

Heeft u geen gelegenheid gehad om ons te treffen, of wilt u verder van gedachten wisselen naar aanleiding van uw beursbezoek, bel ons voor een afspraak.

———————————————————

 

Van 11 t/m 13 april vindt in de RAI Amsterdam Building Holland plaats. Building Holland is hét innovatie event voor de bouw- en vastgoed sector. Bezoekers en partners komen samen om kennis te delen, presentaties te bezoeken en te netwerken.

Als founding partner van beursorganisator Duurzaam Gebouwd ontbreekt VBI ook dit jaar niet op Building Holland. Op 80 m² tonen wij onze visie op het gebied van prefab bouwen en maken deze concreet door het tonen van innovatieve oplossingen. Daarnaast maken onze adviseurs Peter Musters en Gerard Wittebol deel uit van het sprekersprogramma.

Lezing Peter Musters

Kies voor échte duurzaamheid, kies voor optimaal resultaat

Grondstoffen en materialen zo hoogwaardig mogelijk gebruiken en maximaal hergebruiken, daar draait het om bij circulair bouwen. Door gebouwen bovendien te voorzien van een draagstructuur die flexibiliteit omarmd wordt de levensduur verlengd en de milieubelasting vermindert. Je zou kunnen stellen: “Zero waste, circulair tot op de korrel”. Het toepassen van nieuwe bindmiddelen en zelfs cementloos beton leidt bovendien tot een veel lagere CO2 uitstoot. Peter Musters legt aan de hand van een praktijkcase uit hoe een project zo duurzaam mogelijk te maken is.

Lezing Gerard Wittebol

Industrieel bouwen in binnenstedelijk gebied

Nederland verstedelijkt en ruimte is schaars. Hoger bouwen werkt ruimtebesparend en heeft de toekomst. Naast hoger moeten we echter ook sneller en schoner bouwen en stellen zowel kopers als eigenaren hoge eisen aan de flexibiliteit van appartementen. Gerard Wittebol praat u bij op het gebied van industrieel bouwen en komt met concrete vloeroplossingen.

Kom ook langs op onze stand

U vindt VBI in hal 11, stand 061.