Terugblik: Webinar Innovaties binnen veiligheid

Veilig hijsen op de bouwplaats is essentieel om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen, schade aan materialen te voorkomen en de efficiëntie te verbeteren.

De VBI-hijsankeroplossing met hijsankers wordt als veilig en gemakkelijk te gebruiken beschouwd, vooral omdat de bouw al bekend is met soortgelijke systemen voor wanden en balkons. Bovendien kan deze nieuwe methode bijdragen aan tijd- en kostenbesparingen op de bouwplaats, vooral bij situaties waarin veel sparingen en sleuven in de vloer nodig zijn.

Webinar over veilig hijsen

Op 20 september jl. gaf VBI in samenwerking met Eisma Media Groep een webinar over Innovaties binnen veiligheid. Sprekers waren naast Frank van Dulkenraad, Teamleider Technische Buitendienst bij VBI, Erik van de Langenberg, Coördinator Materieel Aboma en Bob Evers, ervaringsdeskundige en werkzaam bij Emergo.

In deze webinar werd dieper ingegaan op recent doorgevoerde verbeteringen van de VBI-hijsankeroplossing en de certificering hiervan door Aboma. Bob Evers lichtte zijn ervaringen toe met de hijsankeroplossing in het project parkeergarage Foodspot.

Volledige webinar terugkijken